Τον Ιανουάριο ξεκινά το κύπελλο mtb του ΕΟΣ Αχαρνών

16 Οκτωβρίου 2009  //  Από:   //  Mountain Bike  //  Κανένα σχόλιο   //   789 Προβολές

Ακολουθήστε τον Ε.Ο.Σ. Αχαρνών σε ένα μαγικό ταξίδι στα ορεινά μονοπάτια της Πάρνηθας. Οι λάτρεις της φύσης θα μας εντοπίσουν στην καταπράσινη πηγή «Μπαχούνια» όπου θα βρίσκεται η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα. Εκεί θα λάβουν χώρα οι εγγραφές των αθλητών και η τροφοδοσία τους.
Η διαδρομή του αγώνα χαρακτηρίζεται ως βατή, χωρίς όμως να λείπουν τα δύσκολα περάσματα για τους απαιτητικούς αναβάτες. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, θα διασχίσουν κατηφορικούς δασικούς δρόμους, όπου θα αναπτύξουν μεγάλη ταχύτητα. Τους …

γρήγορους αυτούς δρόμους διαδέχονται δαιδαλώδη μονοπάτια με νεροφαγώματα και απογυμνωμένες από τη βροχή ρίζες και πέτρες. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν και τα τεχνικά κομμάτια όπου θα προκαλέσουν έκρηξη ανδρεναλίνης στους πιο έμπειρους ενώ θα αναγκάσουν τους νεότερους φίλους του αθλήματος να κατέβουν απο τα ποδήλατά τους για λίγη πεζοπορία. Όσοι από εσάς θελήσουν να τερματίσουν, θα αναγκαστούν να περάσουν και από το τελευταίο ανηφορικό κομμάτι της διαδρομής, μετά το οποίο θα τους περιμένει το γάργαρο νερό της πηγής ως επιβράβευση στην προσπάθειά τους.
Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι περίπου 6 χιλιόμετρα στα οποία θα βρίσκονται διάσπαρτοι, σε καίρια σημεία, οι φωτογράφοι του συλλόγου μας, ώστε να απαθανατίσουν τους συμμετέχοντες σε στιγμές δράσης και ψυχαγωγίας. Το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει απονομή βραβείων στους νικητές και κλήρωση πλούσιων δώρων για όσους δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί. Ελάτε μαζί μας σε μια γιορτή για τον αθλητισμό και τη φύση, όπου δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι.

 

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα αγώνων του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών:

  • 17/01/2010:    Πηγή Μπαχούνια (Πάρνηθα στα βασιλικά κτήματα).
  • 07/02/2010:    Εύβοια (Σε συνεργασία με downhill.gr).
  • 23/05/2010:    Περιοχή Καρούτες (Λιδορίκι Φωκίδας).
  • 11/07/2010:    Τελικός Πάρνηθας.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας για τις διοργανώσεις είναι οι παρακάτω: (1) Μαυροπάνος Βαγγέλης-6937227608,(2) Γεωργακόπουλος Ανδρέας-6973638772, (3) Ε.Ο.Σ. Αχαρνών-2102461528

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *