Άνω κάτω η Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.

26 Νοεμβρίου 2009  //  Από:   //  Mountain Bike  //  1 σχόλιο   //   585 Προβολές

Άνω κάτω έχει γίνει η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης (ΕΠΣΜΑΘ) μετά την παραίτηση του Ταμία της Ένωσης κ. Μπάργκα και την ανασύνθεση από τον πρόεδρο της Ένωσης κ.Τιμαμόπουλο .
Στην ανασύνθεση του συμβουλίου ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Ροδακόπουλος  υποβιβάστηκε σε απλό μέλος, όπως και ο τέως πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Τέως πλέον αντιπρόεδρος της Ένωσης κ.Παπαδόπουλος . Την θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε η μέχρι πρότινος αναπληρωματικό μέλος και πρόεδρος του Βέλους κ. Δάκου , την θέση του Ταμία ο κ. Μπαρμπαρούσης και την θέση του γενικού γραμματέα ο κ. Παρμακλής .
Η αντίδραση των κ.κ. Ροδακόπουλου και Παπαδόπουλου ήταν άμεση που δήλωσαν με επιστολή τους στην Ένωση  παραίτηση , κάτι το οποίο έπραξε και ο κ. Ζουλίδης αν και Β΄Αντιπρόεδρος .
Το ‘’καζάνι’’ βράζει στην Ένωση που σύμφωνα με τα φαινόμενα πάει για εκλογές .Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της ένωσης προσπαθεί να αναβάλει τις διαφαινόμενες εκλογές για τον Ιανουάριο θεωρώντας ότι θα ελέγχει περισσότερα  σωματεία λόγω της εισόδου δύο νέων σωματείων την νέα χρονιά με δικαίωμα ψήφου. Από την άλλη η αντιπολίτευση ,η οποία  φαίνεται να έχει την υποστήριξη των περισσότερων φίλων της ποδηλασίας, αλλά και των μέχρι σήμερα σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου δείχνει να ελέγχει την κατάσταση και να μην κάνει βιαστικές κινήσεις .Το παιχνίδι μάλιστα ‘’ χόνδρινε ’’ μετά από απειλές που δέχτηκαν άνθρωποι της ποδηλασίας και οι εκατέρωθεν απειλές για μηνύσεις πέφτουν βροχή .
Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το ότι στο νέο διοικητικό συμβούλιο υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο εκπρόσωποι σωματείων  , οι κ. Βερβέρογλου (Δαίδαλος Δράμας ) και Δάκου (Βέλος) .
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την τωρινή διοίκηση της Ένωσης παραιτήθηκαν ήδη δύο πρόεδροι τεχνικής επιτροπής  , δείγμα του κλίματος που επικρατεί και στον τρόπο διοίκησης της Ένωσης .

Σχετικά με τον Συντάκτη:

1 Σχόλιο to “Άνω κάτω η Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.”
  • giannis
    1 Δεκεμβρίου 2009 - Απάντηση

    Μας λέιψατε.Άντε κάποιος να τους τα πει στα ίσια

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *