Mίνι Συνέντευξη με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Π. κ.Αθανάσιο Τερζή

4 Δεκεμβρίου 2009  //  Από:   //  Συνεντεύξεις  //  5 Σχόλια   //   1325 Προβολές

Στα τέλη του Οκτώβρη η Ε.Ο.Π. ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση του διοικητικού  συμβουλίου .Νέα πρόσωπα και από την μέχρι πρόσφατα αντιπολιτευόμενη ‘’ πτέρυγα ‘’ πήραν θέσεις κλειδιά .Όλοι αποδέχονται ότι αν μη τι άλλο ο πρόεδρος την Ομοσπονδίας κ.Τερζής κατάφερε να έχει με το μέρος του όλες τις πλευρές και ουσιαστικά η ομοσπονδία να λειτουργεί συλλογικά  .Εμείς του ζητήσαμε να μας θέση τους επόμενους στόχους της διοίκησης :

‘’ Η νέα διοίκηση που ορίστηκε στις 7 Ιανουαρίου 2009 και μετά από τη σχετική αναδιάρθρωση θέσεων και ρόλων που αποφασίστηκε στις 31 Οκτωβρίου 2009, άρχισε να εργάζεται συλλογικά, προκειμένου να ανταποκριθεί στο μεγάλο στοίχημα της  επίτευξης των στόχων τόσο για την νέα χρονιά, όσο και για το  μέλλον, θέτοντας νέες βάσεις και προωθώντας νέες δομές που θα συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος.

Χωρίς να θέλω να  μακρηγορήσω θα αναφερθώ τους κύριους στόχους της νέας διοίκησης, οι οποίοι είναι οι εξής: η ανάδειξη και προβολή της ποδηλασίας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σε διεθνείς και ευρωπαϊκές οργανώσεις, η θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων συμμετοχής στις εθνικές ομάδες, η ανάπτυξη όλων των αγωνισμάτων της ποδηλασίας, η ένταξη και η ανάπτυξη του αγωνίσματος ΒΜΧ, η αναβίωση του θεσμού του  Γύρου της Ελλάδας, η χάραξη επικοινωνιακής στρατηγικής σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό την αύξηση της χορηγικής δραστηριότητας στο άθλημα μας.

Οι τομές στις οποίες έχει προχωρήσει η διοίκηση μας ώστε να επιτευχθούν οι νέοι στόχοι είναι καταρχήν η χριστή διαχείριση των οικονομικών πόρων της ομοσπονδίας, όπου προσδιορίζονται και αξιολογούνται οι άμεσες, βασικές και τρέχουσες ανάγκες τόσο σε προπονητικό δυναμικό όσο και σε αγωνιστικές υποχρεώσεις εθνικών ομάδων, προχωρώντας στις απαραίτητες περικοπές  άσκοπων δαπανών.

Ακόμη, λειτουργούμε με αξιοκρατία, διαφάνεια και χωρίς αποκλεισμούς σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να ενώσουμε τον κόσμο της ποδηλατικής οικογένειας. Επιπλέον, σχεδιάζουμε την επαναλειτουργία του BIKE CLUB ενός θεσμού που είχε λειτουργήσει επί των ημερών μου το 2001-2004, με σκοπό την ανάπτυξη και την ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας σε ένα ευρύτερο πλαίσιο σε συνεργασία με τοπικούς φορείς για την διοργάνωση «λαϊκών αγώνων» σε όλη την περιφέρεια.

Το κοινό όραμα είναι η ανάδειξη, η προβολή και η ανάπτυξη του αγωνίσματος της ποδηλασίας με την προσέλκυση, την ευαισθητοποίηση και την συμμετοχή, όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων. Καθώς και η ανάδειξη και η προβολή των ανθρώπων που την υπηρετούν με όραμα και μεράκι.’’

Σχετικά με τον Συντάκτη:

5 Σχόλια to “Mίνι Συνέντευξη με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Π. κ.Αθανάσιο Τερζή”
 • Ο πρόεδρος έχει την εμπειρία να μπορεί να διοικεί και να προτείνει πράγματα.
  Δεν είναι τυχαίο που έχει την υποστήριξη σχεδόν από όλους τους ανθρώπους τις ποδηλασίας.
  Καλή συνέχεια στην προσπάθεια της ΕΟΠ.

 • Αννα Γούλα
  4 Δεκεμβρίου 2009 - Απάντηση

  Σιγά ρε Βασίλη θα γλιστρήσει κανείς… 😉

 • Master D
  4 Δεκεμβρίου 2009 - Απάντηση

  [quote name=”Βασίλης Γιαννιώσης”]Ο πρόεδρος έχει την εμπειρία να μπορεί να διοικεί και να προτείνει πράγματα.
  Δεν είναι τυχαίο που έχει την υποστήριξη σχεδόν από όλους τους ανθρώπους τις ποδηλασίας.
  Καλή συνέχεια στην προσπάθεια της ΕΟΠ.[/quote]
  “Δεν είναι τυχαίο που έχει την υποστήριξη σχεδόν από όλους τους ανθρώπους τις ποδηλασίας” Βασίλη μήπως πρέπει να σου θυμίσει κάποιος πόσοι ψήφισαν την έγκριση του Προυπολογισμού?

 • 🙂

 • podilatis
  5 Δεκεμβρίου 2009 - Απάντηση

  [quote name=”Master D”][quote name=”Βασίλης Γιαννιώσης”]Ο πρόεδρος έχει την εμπειρία να μπορεί να διοικεί και να προτείνει πράγματα.
  Δεν είναι τυχαίο που έχει την υποστήριξη σχεδόν από όλους τους ανθρώπους τις ποδηλασίας.
  Καλή συνέχεια στην προσπάθεια της ΕΟΠ.[/quote]
  “Δεν είναι τυχαίο που έχει την υποστήριξη σχεδόν από όλους τους ανθρώπους τις ποδηλασίας” Βασίλη μήπως πρέπει να σου θυμίσει κάποιος πόσοι ψήφισαν την έγκριση του Προυπολογισμού?[/quote]
  Ολοι εκτός ενός που δήλωσε παρόν !!!!

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *