Τέλος εποχής για τους πρωταθλητές – Δημόσιους υπάλληλους

5 Δεκεμβρίου 2009  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   616 Προβολές

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι δείχνουν οι διεθνείς μας που ταυτόχρονα είναι και δημόσιοι υπάλληλοι.Σύμφωνα με τον νέο νόμο για τις άδεις αθλητών – Δημόσιων υπάλληλων , η άδεια προκειμένου να συμμετέχει ο αθλητής σε διεθνείς αγώνες έχει σχέση με την πληρότητα της υπηρεσίας .Σε κάθε περίπτωση ο αθλητής δημόσιος υπάλληλος θα μπορεί μόνο σε διεθνείς αγώνες να απουσιάζει απο την εργασία του. Με δεδομένο ότι οι διεθνείς μας αθλητές της πίστας , πρέπει να βρίσκονται στο ποδηλατοδρόμιο για να προπονούνται έχει δημιουργήσει ανασφάλεια για το ποδηλατικό τους μέλλον .

Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε αγώνες της εθνικής ομάδας, που διεξάγονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ως προπονητών, συνοδών, αθλητών ή διαιτητών, (άρθρο 5 του Ν. 665/1977, ΦΕΚ 225 Α΄/18-9-1977), εφόσον κρίνουν ότι δεν παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και αφού συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: 1. Αίτηση του εκπαιδευτικού, 2. Ονομαστική πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, 3. Βεβαίωση της οικείας ομοσπονδίας θεωρημένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 4. Προκειμένου για μετάβαση στην αλλοδαπή, απαιτείται και η έγκριση της υπηρεσίας για τη μετακίνηση του εκπαιδευτικού στο εξωτερικό

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *