Πυρκαγιά στις αποθήκες της Bianchi στην Ιταλία

28 Δεκεμβρίου 2009  //  Από:   //  Διεθνή Νέα  //  Κανένα σχόλιο   //   579 Προβολές

Το  Ιστορικό εργοστάσιο της  BIANCHI ευτυχώς δεν  κάηκε από την φωτιά που πήραν οι εγκαταστάσεις της μεγάλης ποδηλατικής βιομηχανίας της Ιταλίας η κατασκευή και το μοντάρισμα των παραγγελιών συνεχίζεται κανονικά. Η πυρκαγιά στο εργοστάσιο των  ποδηλάτων έξω από τις αποθήκες της εταιρίας έγινε την Τετάρτη το πρωί 16 Δεκεμβρίου. Η  Bianchi θα είναι σύντομα έτοιμη να ικανοποιήσει τη μεγάλη ζήτηση της γραμμής 2010.Η αποθήκη βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία και το εργοστάσιο της  Bianchi στο Treviglio δεν επηρεάστηκε.

Bianchi επιβεβαιώνει ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στην καταστροφή.

Αν και  ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής καταστράφηκε από την φωτιά η bianchi εργάζεται πυρτωδώς ώστε να καλύψη τις αυξημένες παραγγελίες . 

Έχουμε εργαστεί σκληρά κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών για να ικανοποιήσεουμε την εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση για τα μοντέλα του 2010 “, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Bianchi  Bob Ippolito . “Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος πολύ γρήγορα . Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο “.

Ο Salvatore Grimaldi, Ιδιοκτήτης του Bianchi Spa, δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις παραγγελίες . “Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς και δεν υπάρχει καμία επίδραση στο ιστορικό εργοστάσιο της Bianchi. Θα ζητήσω ευγενικά τους αντιπροσώπους μας να έχουν υπομονή και να στήριξουν την  Bianchi

Αυτή είναι μια πολύ ευαίσθητη στιγμή για την  Bianchi — είπε ο Felice Gimondiαλλά χάρη στην υποστήριξη από το προσωπικό μας θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας  όσο το δυνατόν συντομότερα. Παρά τη σημερινή κακή οικονομική κατάσταση ,το ενδιαφέρον που υπάρχει για την σειρά της Bianchi του 2010  μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον ” 

 
 
 .
Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *