Ξεκινάει σε λίγες ημέρες το bike and run cup 2010

3 Μαρτίου 2010  //  Από:   //  Δρόμος  //  Κανένα σχόλιο   //   422 Προβολές

Ελάχιστες ημέρες απομένουν πριν το ξεκίνημα του φετινού κυπέλλου της OUTSPORTS, που φέτος εκτός από την σειρά διεθνών αγώνων ορεινής ποδηλασίας και του κυπέλλου ορεινού δρόμου αντοχής συμπεριλαμβάνει και την παράλληλη διεξαγωγή του JUNIOR MTB CUP. Προσπάθειά μας και φέτος είναι να δώσουμε σε μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου την δυνατότητα να συμμετέχουν στην μεγαλύτερη ποδηλατική διοργάνωση της χώρας μας.

Νέα στοιχεία του φετινού κυπέλλου είναι
• Η μείωση των αγώνων από επτά σε έξι.
• Η ανάδειξη των νικητών του κυπέλλου από το άθροισμα των βαθμών τριών αγώνων, αντί τεσσάρων που ίσχυε πέρυσι, συν την βαθμολογία του τελικού. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους αθλητές να μην συμμετάσχουν εάν το θέλουν σε δύο από τους αγώνες του κυπέλλου και να επιλέξουν αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στο πρόγραμμά τους.
• Η μείωση του κόστους συμμετοχής για όσους θα επιλέξουν να εγγραφούν εγκαίρως
• Η εναρμόνιση των κατηγοριών masters σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς ανά πενταετία
• Η βαθμολόγηση των εκατόν είκοσι αθλητών
• Η αντικατάσταση των χρηματικών επάθλων με την κάλυψη όλων των εξόδων των νικητών για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου στο Sankt Wendel της Γερμανία στις 8 Αυγούστου.

Φετινοί συμπαραστάτες μας στην προσπάθειά μας και συνδιοργανωτές είναι οι Νομαρχίες Σερρών και Καρδίτσας, οι Δήμοι Αιθήκων, Ανατολικού Ολύμπου, Λουτρακίου-Περαχώρας και Πλαστήρα και η Κοινότητα Κρυονερίου Αττικής από την οποία και ξεκινάει το φετινό κύπελλο στις 13 Μαρτίου με αγώνες ατομικής χρονομέτρησης για τα δύο κύπελλα ποδηλασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κύπελλο επισυνάπτεται η προκήρυξη του Mountain Bike and Run Cup.
Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση σχετικά με την διοργάνωση στο τηλ. 2310 566522 ή στο [email protected]

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *