Στην Περαχώρα το Σαββατοκύριακο το bike and run cup

23 Μαρτίου 2010  //  Από:   //  Δρόμος  //  Κανένα σχόλιο   //   302 Προβολές

Με τον δεύτερο αγώνα συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Mountain Bike and Run Cup  στην πανέμορφη Περαχώρα Κορινθίας. Οι αγώνες γίνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε διαδρομές που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις πέρυσι στους αθλητές και των δύο αγωνισμάτων. 

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει παραδοσιακά με τον αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής το Σάββατο στις 5.00μμ, έναν αγώνα που έχει μήκος 16 χλμ και υψομετρική διαφορά 1000μ.  Ο δεύτερος αγώνας του κυπέλλου στο ποδήλατο την Κυριακή θα έχει μήκος 42,5 χιλιομέτρων σε μια τεχνική διαδρομή  συνολικής υψομετρικής διαφοράς περίπου 1500μ. Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων θα διεξαχθεί την Κυριακή και ο δεύτερος αγώνας του Junior MTB Cup για αθλητές μικρότερων κατηγοριών αλλά και για παιδιά χωρίς δελτίο αθλητού 7-14 ετών. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων θα βρίσκεται στην είσοδο της Περαχώρας.

Νικητές πέρυσι στην Περαχώρα ήταν ο Αλέξης Καμπουρόπουλος στον αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής με χρόνο 1.33΄ και ο Κύπριος Γιώργος Φάττας στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας με 2.08΄.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ.Γεώργιος Γκιώνης, δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση:  Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας η διεξαγωγή του Διεθνούς Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας και του Κυπέλλου Ανώμαλου Δρόμου. Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα στεφθεί όπως και πέρυσι με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας θα συνεισφέρει στην ανοδική πορεία του αθλήματος.
Ο Δήμος θα κάνει ότι μπορεί για να γνωρίσουν αθλητές, φίλαθλοι και διοργανωτές την φιλοξενία του Λουτρακίου, η οποία το έχει καταστήσει ως έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα. Η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων στην πόλη μας είναι πολιτική και κοινωνική επιλογή. Συνεισφέρουμε ώστε η νεολαία να αντιληφθεί ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, είναι μία υγιής σχέση που σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Παράλληλα αναδεικνύουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, που φέρνει τον άνθρωπο πιο κοντά στη φύση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο

  • 14:00 – 16:00  Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
  • 17:00               Εκκίνηση αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
  • 17:00 – 19:00  Εγγραφή αθλητών  αγώνα ορεινής ποδηλασίας           
  • 19:00               Απονομές επάθλων αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
  • 20:00               Τεχνικό Συνέδριο αγώνα ορεινής ποδηλασίας 

Κυριακή*

  • 08:00 – 09:30 Εγγραφή αθλητών  αγώνα ορεινής ποδηλασίας 
  • 10:00 – 11:00 Εγγραφή αθλητών Junior mtb cup     
  • 11:00              Εκκίνηση αγώνα ορεινής ποδηλασίας 
  • 11:30              Εκκίνηση αγώνα  Junior mtb cup     
  • 14:30              Απονομές Επάθλων

*Να επισημανθεί πως η οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες της Κυριακής δεν θα πρέπει να ξεχάσουν πως θα ισχύσει η θερινή ώρα και πως θα πρέπει να αλλάξουν τα ρολόγια τους τα ξημερώματα της Κυριακής κατά μία ώρα εμπρός.

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *