Πλούσιο θέαμα στο Pista Park στα Χανιά

19 Φεβρουαρίου 2013  //  Από:   //  Mountain Bike  //  Κανένα σχόλιο   //   2735 Προβολές

Ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τους Κρήτες ποδηλάτες  το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου με τον αγώνα ΜΤΒ που διοργάνωσε ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ αγώνα στο Pista  Park στο Βαρύπετρο Χανίων.

Η ειδικά διαμορφωμένη χωμάτινη πίστα με απότομα πετάγματα που εναλλάσσονταν από  λακκούβες γεμάτες νερό  ήταν βούτυρο στο ψωμί για τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις σε όλους όσους  βρέθηκαν στον φιλόξενο χώρο του Pista  Park .

Στον αγώνα ΜΤΒ  Pista  Park έλαβαν μέρος αθλητές του Κύδωνα Χανίων του Τάλου Χανίων της Σούδας Χανίων του Άτλας Ρεθύμνου του Κάστρο Ηρακλείου και  ανεξάρτητοι ποδηλάτες.

Ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση του Pista  Park για την φιλοξενία και τους χορηγούς του  Ποδήλατα IDEAL, SP tableware, μεταφορές-μετακομίσεις Fast movers, τρόφιμα – καφέδες Αφοί Φυτίλη, το ποδηλατάδικο του Αντώνη, Θ.Σχετάκης Α.Ε. είδη σπιτιού εργαλεία, το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας Φραγκιαδάκη Βασίλη, ζαχαροπλαστεία Κλιματσάκη, εκτυπώσεις Κασσιμάτη, κρεοπωλεία 108, Coffe House.

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *