Νικητής στο 4ο etap ο Froom, δυνατά ο Ταμούρ

10 Μαρτίου 2013  //  Από:   //  Αποτελέσματα  //  Κανένα σχόλιο   //   643 Προβολές

Ο Βρετανός διεκδικητής του παρισινού Γύρου Γαλλίας Chris Froome κέρδισε το τέταρτο etap του Tirreno-Adriatico, για να πλησιάσει τον πρωτοπόρο και κάτοχο της γαλάζιας φανέλας, Πολωνό Michal Kwiatowski. Ο Πολωνός τερμάτισε 4ος με διαφορά 13’ πίσω από τον νικητή, διατηρώντας έτσι και την πρωτοπορία του αγώνα. Οι Ιταλοί Mario Santambragio και Vincenzo Nibali κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση, με το Nibali να καταλαμβάνει έτσι την Τρίτη θέση της Γενικής Κατάταξης.

Στο πρώτο etap βουνών, οι κύριοι διεκδικητές της Γενικής, επιτέθηκαν προσπαθώντας να κερδίσουν θέσεις στην γενική βαθμολογία πρώην νικητής του Γύρου Γαλλίας Alberto Contador , προσπάθησε δύο φορές να ξεκολλήσει στα τελευταία 6 χιλιόμετρα πριν τελικά πιαστεί από τον Nibaly και τον Santambragio.Ένας άλλος νικητής του γύρου Γαλλίας ο Cadel Evons , προσπάθησε να διατηρηθεί στους διεκδικητές στην διάρκεια της ανηφόρας μένοντας  όμως μαζί με τον Joaquin Rodriquez να προσπαθεί να διατηρήσει την θέση του και χάνοντας τελικά πάνω από 40 ‘’ .

Ο Γιάννης Ταμουρίδης συνεχίζει να τα καταφέρνει πραγματικά εντυπωσιακά στον πρώτο του αγώνα  Pro Tour , παρά και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κατάφερε να τερματίσει στην 106η θέση σε ένα ΕΤΑΠ βουνών , αφήνοντας πίσω του μεγάλα ονόματα όπως ο Mathew Goss , o Andre Greipel , το παγκόσμιο πρωταθλητή Thor Hushovt και ο Stuart O’ Grady.  Σήμερα οι αθλητές έχουν μπροστά τους ένα etap 230χλμ. και όπως είπε και ο Γιάννης στην σελίδα του, όλα δείχνουν ότι θα έχει λιακάδα, επιτέλους

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *