Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης το Macedonian Trophy

14 Μαρτίου 2013  //  Από:   //  Αποτελέσματα  //  Κανένα σχόλιο   //   652 Προβολές


Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ με τη συνεργασία του δήμου Ωραιοκάστρου διοργανώνει τον Τρίτο  αγώνα του Macedonian Trophy 2013 Παίδων ,Εφήβων , Ανδρών και OPEN . Ημερομηνία Κυριακή 17 Μαρτίου στην Πόλη του Ωραιοκάστρου . Οι αγώνες είναι σε κυκλική διαδρομή 6500 μέτρων .Εκκίνηση για τις κατηγορίες Εφήβων και ανδρών   11.00(4 στροφές) , ΟΠΕΝ  12.15  και Παίδων , παμπαίδων (Ballistic cup)  13.15.

Μετά το πέρας του αγώνα των παίδων θα γίνει ο αγώνας της κατηγορίας των Μίνι (Βallistic cup)

Ο ποδηλατικοί  αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους  κανονισμούς ποδηλασίας και με τον γενικό  κανονισμό του Macedonian Trophy 2013 .

Στην κατηγορία με δελτία Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2013.

Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX   2310706130   ή  στο e mail [email protected] . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.

Στην OPEN κατηγορία οι αθλητές πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής στο FAX   2310706130   ή  στο e mail [email protected] .Οι αθλητές της κατηγορίας καταβάλουν στην γραμματεία παράβολο συμμετοχής 5€ .

Γενική προκήρυξη

 

ΓΕΝΙΚΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΑΡΘΡΟ 1: Ο Ποδηλάτης διοργανώνει σειρά αγώνων με την ονομασία Macedonian Trophy 2013 για κατηγορίες Open , και με Δελτία Ανδρών , Εφήβων , Παίδων και Παμπαίδων.

 

ΑΡΘΡΟ 2: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 3: Το κύπελλο  είναι 5 αγώνων  

ΑΡΘΡΟ 4: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη   και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 7: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.

2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.

3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.

4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.

5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΑΡΘΡΟ 8: Έπαθλα Βραβεύσεις

1ος Νικητής κάθε Αγώνα           Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος      »                                            Αργυρό      »                »

3ος      »                                            Χάλκινο      »                »

 

1ος Κυπέλλου   Κύπελλο – Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος       »                       Αργυρό     »                   »

3ος       »                       Χάλκινο     »                   »

ΑΡΘΡΟ 9 : Βαθμολογία

Οι αθλητές βαθμολογούνται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα σε κάθε αγώνα:

 

1ος 40 ΒΑΘΜΟΙ

2ος 35 ΒΑΘΜΟΙ

3ο  ς 30 ΒΑΘΜΟΙ

4ος 25 ΒΑΘΜΟΙ

5ος 22 ΒΑΘΜΟΙ

6ος 20 ΒΑΘΜΟΙ

7ος 15 ΒΑΘΜΟΙ

8ος 14 ΒΑΘΜΟΙ

9ος 13 ΒΑΘΜΟΙ

10Ος 12 ΒΑΘΜΟΙ

11ος – 15ος 10 ΒΑΘΜΟΙ

16ος – 20ος 8 ΒΑΘΜΟΙ

Τερματίσαντες    5 ΒΑΘΜΟΙ

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *