Στους Αμπελόκηπους το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜΑΘ

6 Σεπτεμβρίου 2013  //  Από:   //  Πίστα  //  Κανένα σχόλιο   //   467 Προβολές

Η ‘Ενωση Ποδηλατικών Σσωματείων Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει το Πρωτάθλημα ΔΡΟΜΟΥ, αγώνας Σιρκουΐ στις κατηγορίες ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΜΙΝΙ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, «Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο», στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, με τη συνεργασία  του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και του Συλλόγου Α.Σ. Ο Ποδηλάτης.

 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α    Α Γ Ω Ν Ω Ν

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου (Σιρκουί 2000 μ.)

Παμπαίδες – Κορ.-Πανκ.: 8 στροφές      ώρα 11:00

Μίνι Μεγάλα:                       4 στροφές      ώρα 11:45

Μίνι μικρά:                           3 στροφές      ώρα 12:00

Εκκίνηση: Στάδιο Αμπελοκήπων (οδός 28ης Οκτωβρίου)

Διαδρομή: 28ης Οκτωβρίου μέχρι το ύψος της Μ.Αλεξάνδρου και Δεντροποτάμου από το ύψος της οδού Βενιζέλου μέχρι το ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου. (κλειστή διαδρομή)

Μετά την λήξη του αγωνιστικού προγράμματος θα ακολουθήσει Λαϊκή Ποδηλατοδρομία.

Απονομές: Μετά το πέρας των αγώνων και της Λαϊκής Ποδηλατοδρομίας πιθανή ώρα 13:00

Τα Σωματεία να φροντίσουν να βρίσκονται εγκαίρως για υπογραφές – παραλαβή αριθμών.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΩΡΑΡΙΩΝ. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των Μίνι μικρών, θα γίνει μια κατηγορία και η εκκίνηση θα δοθεί για όλους νωρίτερα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2013. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ταχυδρομικά ή με Φαξ στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 19-9-13 (2 το μεσημέρι).

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

Πατήματα

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:  6,10 μ. (ρυθμιζόμενο)

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ & ΜΙΚΡΑ:             5,69 μ. (ρυθμιζόμενο)

Προσοχή:

Στους αγώνες Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες Μίνι (μικρά και μεγάλα) επιτρέπεται η χρήση ποδηλάτου ΜΤΒ ή ΒΜΧ. Κανένας περιορισμός δεν επιτρέπεται εφόσον δεν υπάρχει προηγούμενη άδεια από την Τ.Ε. της ΕΟΠ.

Το μέγιστο ανάπτυγμα ανά κατηγορία εφαρμόζεται σε παντός είδους ποδήλατα. (κανονισμοί δρόμου έκδοση 9/2013 άρθρο 2.1.018)

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος Νικητής      Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος Νικητής      Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα

3ος Νικητής      Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα

4ος,5ος,6ος,        Διπλώματα

Η απονομή Κυπέλλου στους πρωταθλητές θα γίνει στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης μετά το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

Η Ε.Ο ΠΟΔΗΛΑΣΊΑΣ θα καλύψει τα Σωματεία εκτός Θεσσαλονίκης  βάση χιλιομετρικής απόστασης με 0,20 € ανά χιλιόμετρο.

Δικαιολογείται διανυκτέρευση για μετακίνηση πάνω από 120 χλμ. με την προϋπόθεση οι αθλητές να λάβουν μέρος και τις δύο ημέρες και η πληρωμή θα γίνεται με φωτοτυπία τιμολογίου του Ξενοδοχείου. Επίσης η αποζημίωση των συλλόγων ορίζεται στα 30 Ευρώ το άτομο (ένας συνοδός ανά τρεις αθλητές)

Για το ποσό που δικαιούται κάθε Σύλλογος θα πρέπει να καταθέσει γραμμάτιο είσπραξης εντός 5 ημερών κατόπιν επικοινωνίας με την Ε.Ο.Π.

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *