Ο ινδιάνος “το πουλί που καίει”

30 Νοεμβρίου 2015  //  Από:   //  Σφηνάκια  //  Κανένα σχόλιο   //   2094 Προβολές

Tην ιστορία μας θα την γράφουν κάθε φορά και διαφορετικοί ινδιάνοι. Όμως σίγουρα θα καταλήξει εκεί που της αξίζει, ουγκ!!!

 

Το παράπονο του ινδιάνου.

Στο μεγάλο ινδιάνικο χωριό γίνετε μέγας χαμός….. ο μεγάλος αρχηγός της συνομοσπονδίας των φυλών «καμένο φτερό» ανακάλυψε ότι κάποια τρωκτικά ροκάνιζαν την καρέκλα του.

Ήταν χλωμά πρόσωπα?

Ήταν κογιότ?

Και γιατί ρε μεγάλε αρχηγέ τα θεωρείς τρωκτικά?

Ήταν αίμα από το αίμα σου, ήταν σάρκα από την σάρκα σου, είχαν τις υπερφυσικές δυνάμεις των μεγάλων μάγων.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι ήταν αίλουροι, και θα διαφωνήσω με αυτά που σου λένε οι παλιές καραντάνες, ότι δήθεν ήταν σαλταδόροι… το νου σου! ήταν κάτι παραπάνω από ότι πιστεύεις.

Μεγάλε αρχηγέ των φυλών «καμένο φτερό», εκεί κοντά σου είναι και η «ποκαχόντας». Εσύ όμως δεν κατάφερες να κερδίσεις κάτι από την εμπειρία της. Το μόνο που κατάφερες ήταν να την στρέψεις με το ζόρι εναντίον των φανταστικών εχθρών σου.

Η «ποκαχόντας» μεγάλε αρχηγέ των φυλών σε λίγο θα σου βάλει την πίπα της ειρήνης …. με το συμπάθιο. Οκ το ξέρω δεν θα σου αρέσει….. σκέψου όμως ότι μπορεί να αρέσει σε αυτόν που μιλάει και γράφει για σένα…. Κατάλαβες…. Για ποιόν μιλάω, τον «αγκομαχόντας».

Δεν λέω, όλοι στην ινδιάνικη φυλή είναι αναγκαίοι.

Το νου σου! Μεγάλε αρχηγέ των φυλών όταν φτύνεις τον ουρανό…. Και αυτός σε φτύνει.

Έχασες την δύναμη της «μαγικής ομπρέλας»

Έχασες την δύναμη της «εκδικητικής κουκουβάγιας»

Σε λίγο θα χάσεις τον «καριμπού» λόγο γήρατος, πάνε πέρασαν οι εποχές που έριχνε κεφαλιές και δεν καταλάβαινε τίποτα!!! έ μα πια, πόσο να του βαστάν και αυτού τα πόδια, κουράστηκε ο σοφός ινδιάνος. Μα δεν είναι μόνο αυτοί που θα χάσεις μεγάλε αρχηγέ των φυλών, νομίζω ότι γνωρίζεις τον μεγάλο φύλαρχο!!!

Αυτόν που δεν ήθελε να πιστέψει τους αρχηγούς των φυλών, όταν του έλεγαν ότι «κάτι δεν πάει καλά με την συνομοσπονδία των ινδιάνων» εεε μάντεψε!!! Τώρα τους πιστεύει.

Ο ινδιάνος «το πουλί που καίει»

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *