Δόξα Σταυρούπολης Ξάνθης

7 Δεκεμβρίου 2015  //  Από:   //  Σωματεία  //  Κανένα σχόλιο   //   928 Προβολές

Για τρεις συνεχόμενες χρονιές 2012,2013 & 2014 η ορεινή Σταυρούπολη Ξάνθης φιλοξενεί ένα πολυθεματικό ανοιξιάτικο διήμερο αφιερωμένο στο ποδήλατο με κύριες εκδηλώσεις δύο ποδηλατικούς αγώνες συνδυασμένες με παράλληλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το πολύ επιτυχημένο διήμερο φεστιβάλ – θεσμός πια “Rodopi-Nestos Open Bike Festival – RNOBF” ή αλλιώς “Ανοιχτή Ποδηλατική Εκδήλωση Ροδόπη – Νέστος” δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των κατοίκων και της ποδηλασίας και αποτέλεσε την αφορμή για την ίδρυση ποδηλατικής ομάδας από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ “Η ΔΟΞΑ”.

Η ποδηλατική ομάδα της ΔΟΞΑΣ ξεκίνησε με 28 αθλητές όλων των κατηγοριών και δέχεται συνεχώς αιτήσεις για εγγραφή νέων αθλητών αλλά και μεταγραφές. Αιχμή του δόρατος και σταθερή αξία η κατηγορία Μάστερ με διεθνή δελτία, πολλές συμμετοχές και διακρίσεις οι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και ΝΕΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και συμπληρώνουν οι ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΣΑΡΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΤΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΥΓΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΣΙΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΑΒΤΖΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ. Στην αγωνιστική κατηγορία Ανδρών έχουμε νέες εγγραφές: ΔΟΥΡΒΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΣΙΜΟΣ, ΚΩΣΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και μεταγραφές: ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΔΟΒΡΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Στην ελπιδοφόρα και πολλά υποσχόμενη κατηγορίαΕφήβων – Παίδων έχουμε τη μεταγραφή του ΣΑΡΙΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛ και νέες εγγραφές: ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ. Τέλος στην πιο όμορφη κατηγορία Γυναικών η βιτρίνα του νέου συλλόγου απαρτίζετε από παλαιές και νέες αθλήτριες με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις: ΤΑΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΧΑΤΖΟΓΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

Σήμερα η “ΔΟΞΑ” με την εμπειρία των τριών προηγούμενων διοργανώσεων αλλά κυρίως με σύμμαχό της τις πολύ ιδιαίτερες αγωνιστικές διαδρομές που προσφέρει το ανάγλυφο της περιοχής όπου εδρεύει και το μεράκι των διοργανωτών όπου σέβονται και αγαπάνε πραγματικά την ποδηλασία, με μοναδικό σκοπό την προώθηση του αθλήματος και παράλληλα ανάδειξη της περιοχής, βρίσκεται στη θέση να προτείνει και να διοργανώσει και νέες πρωτοποριακές εκδηλώσεις σχετικές με την ορεινή και όχι μόνο ποδηλασία.

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *