Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Μ.Αλέξανδρος 2016

9 Δεκεμβρίου 2015  //  Από:   //  Δελτία Τύπου  //  3 Σχόλια   //   1763 Προβολές

Για ακόμη μία χρονιά Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και των Δήμων Θεσσαλονίκη, Αμπελοκήπων, Κιλκίς, Παιονίας και Αλμωπίας διοργανώνει τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Μέγας Αλέξανδρος για τις κατηγορίες Εφήβων , Ανδρών !!!Παράλληλα θα υπάρξουν αγώνες για τις κατηγορίες οπεν.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 17 με 20 Μαρτίου .

Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2016.
Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής στο FAX 2310706130 ή στο e mail [email protected] . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 10/03
ΚΑΛΥΨΕΙΣ
Θα φιλοξενηθούν ομάδες με πρόσκληση για τις υπόλοιπες ομάδες θα υπάρχει ενημέρωση για συνεργαζόμενα ξενοδοχεία με ειδικές τιμές .
Μείνετε συντονισμένοι

Σχετικά με τον Συντάκτη:

3 Σχόλια to “Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Μ.Αλέξανδρος 2016”
 • George
  9 Δεκεμβρίου 2015 - Απάντηση

  Πότε θα γίνει?

 • Georgiadis Georgios
  9 Δεκεμβρίου 2015 - Απάντηση

  aftin tin fora tha ertho ama ginete me tin ethniki omada roumanias

 • Δ.Π.Γ.Μέγας Αλέξανδρος
  10 Δεκεμβρίου 2015 - Απάντηση

  17 με 20 Μαρτίου .Αρχές Ιανουαρίου Πλήρης προκήρυξη .Με χαρά θα σας περιμένουμε !!!

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *