Καζάνι που βράζει η ποδηλασία

17 Δεκεμβρίου 2015  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   837 Προβολές

Καζάνι που βράζει στα διοικητικά η Ελληνική Ποδηλασία ,ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο .

Μετά από ένα δεκαήμερο προσπάθειας και των δύο πλευρών να πάρουν με το μέρος τους όσα περισσότερα σωματεία μπορούν και αφού ουσιαστικά προχθές (Τρίτη )  , οι προσπάθειες έλαβαν ένα σχετικό τέλος ,η αντιπαράθεση εστιάστηκε στο Πανελλήνιο ΒΜΧ και 4cross που έγινε στην Κρήτη .

Ο Λόγος …προφανέστατος !!!Το δικαίωμα ψήφου των σωματείων  , το οποίο μεταλλάσετε κατά δύο σωματεία !!Και οι δύο πλευρές βέβαια κατά το δοκούν , σκεφτόμενοι δήθεν το καλό των αθλητών , χρησιμοποιούν την ρητορεία τους .Το προηγούμενο χρονικό διάστημα η αντιπολίτευση ωρυόταν για την διεξαγωγή του αγώνα και για την βαθμολόγηση των σωματείων και αθλητών  , καθώς και την αποστολή των αποτελεσμάτων στην UCI .

Η διοίκηση τότε υπερασπιζόταν Σθεναρά το δικαίωμα των αθλητών και το πόσο σημαντική ήταν αυτή η εξέλιξη για το μέλλον των αθλητών και της Ελληνικής ποδηλασίας . Το παραπάνω είχε γίνει σημαία μάλιστα με έντονη αντιπαράθεση  ,μέχρι πρότινος !!!

Σήμερα ο εν λόγω αγώνας είναι πάλι στο επίκεντρο με πλήθος επιστολών , με την μόνη διαφορά ότι οι δύο πλευρές ….Άλλαξαν στρατόπεδο !!!

Ποιος τελικά ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον των αθλητών και την ανάπτυξη της ποδηλασίας ;  Προφανώς κανείς !!!

 

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *