Εκμάθηση ποδηλάτου από Τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών

11 Φεβρουαρίου 2016  //  Από:   //  Ειδήσεις / Νέα / Άρθρα, Προκηρύξεις  //  Κανένα σχόλιο   //   1522 Προβολές

Ένας δήμος που στηρίζει τα πετάλια και τις σέλες!

Εμείς οι ποδηλάτες χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ότι στην πόλη που μένουμε γίνονται δράσεις για την ανάδειξη του ποδηλάτου. Ένας δήμος που στηρίζει τα πετάλια και τις σέλες, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών οργανώνει τμήματα εκμάθησης ποδηλασίας για παιδιά και ενήλικες. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται στους λάτρεις του ποδηλάτου ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) και στοχεύει στην ενίσχυση της άθλησης για όλους, την εκγύμναση αλλά και τη διδασκαλία σωστής οδικής συμπεριφοράς και τεχνικών δεξιοτήτων.


Το Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης θα είναι η αφετηρία για όσους θέλουν να κάνουν ποδήλατο κάθε Δευτέρα και Σάββατο (4-6 μ.μ.), και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή (6-8 μ.μ.). Καθώς και το Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων θα είναι η αφετηρία όσων θελήσουν να συμμετάσχουν στο πρωινό τμήμα που θα ξεκινά κάθε Τρίτη και Πέμπτη (11 π.μ.-1 μ.μ.).

Στόχος της οργανωμένης αυτής παρέμβασης της ΚΕΥΝΣ είναι οι δράσεις αυτές να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των πολιτών, και κυρίως των παιδιών, στην άθληση και τη φύση, προετοιμάζοντας σταδιακά και την τοπική κοινωνία για τη χρήση του ποδηλάτου και στην καθημερινή μας ζωή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
– Αφετηρία Νεάπολης – Τηλ.: 2313.329560
– Αφετηρία Πεύκων – Τηλ.: 2313.502221

Να θυμίσουμε πως ο δήμος Νεάπολης-Συκεών είχε διοργανώσει στο παρελθόν Λαϊκό Ποδηλατικό αγώνα στο δάσος του Σέιχ Σου, με μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο, με την προοπτική να καθιερωθεί ως θεσμός. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει. 

Ευχόμαστε να πετύχει η δράση του δήμου και ελπίζουμε να πάρουν το παράδειγμα και οι υπόλοιποι δήμοι ώστε να έχουμε μια περισσότερο ποδηλατική Θεσσαλονίκη!

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *