Ο Ταμουρίδης μιλάει για την επιλογή της Ε.Ο.Π. για την Ολυμπιάδα

14 Ιουνίου 2016  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   755 Προβολές

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες αναφορές του ο Έλληνας πρωταθλητής σε ανάρτησή του στο fb , αναφέρθηκε στην επιλογή του Περικλή για την Ολυμπιάδα του Ρίο

”Με αφορμη την ανακοίνωση της ΕΟΠ, για την επιλογή του αθλητή που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα της Ορεινής Ποδηλασίας, νιώθω την ανάγκη να πω δυο κουβέντες.
Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές, τον Ομοσπονδιακό προπονητή τους Γ. Κατσέλη και την Ομοσπονδία για υλοποίηση και την κατάκτηση αυτής της πρόκρισης!
Όσο αφορά τον Περικλή Ηλία και τον Δημήτρη Αντωνιάδη, τα τελευταία δύο χρόνια έχω την χαρά και την τιμή να δουλέυω προπονητικά μαζί τους βοηθώντας τους να πετύχουν τους στόχους τους. Όντας στο παρελθόν συναθλητές στην SP Tableware, γνώριζα τις ιδιαιτερότητες και το ξεχωριστό ταλέντο του καθενός καθώς και τις αδυναμίες τους. Η πρόκληση ήταν μεγάλη καθώς το επίπεδο και των δυο αθλητών ήταν εξαρχής υψηλό αλλά δεν έχει νόημα να αναφερθώ περαιτέρω στην απόδοση τους αφού τα αποτελέσματα και των δυο μιλάνε από μόνα τους.
Θέλω ομως να αναφερθώ στη δύσκολη απόφαση που είχε να πάρει η ΕΟΠ, διαλέγοντας ανάμεσα στους δυο αυτούς αθλητές. Ίσως να ήταν η δυσκολότερη επιλογή στα χρονικά της, αφού και οι δύο αθλητές το άξιζαν πραγματικά ενώ οι διαφορές τους είναι οριακές προσδιορίζοντας το διαφορετικό ταλέντο του καθενός. Κι επειδή σολομώντεια λύση δεν μπορεί να δοθεί σε μια τέτοια περίπτωση, μοιραία κάποιος θα έπρεπε να μείνει εκτός.
Στον Περικλή που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την χώρα μας σε μια Ολυμπιάδα, όλοι του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον δύσκολο αυτό έργο!
Οσο για τον Δημήτρη, εύχομαι να συνεχίσει να μας εκπλήσσει με την απόδοση και τα αποτελέσματά του που χρόνο με το χρόνο βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του άτυχο που βρέθηκε στον δρόμο του ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής σαν τον Περικλή όμως πραγματικά αυτός είναι κι ο λόγος που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο!
Καλη επιτυχία και στους δυο και συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους όχι μόνο μέσα από τα αποτελέσματα αλλά πάνω απο όλα με το ήθος και τον χαρακτήρα σας!”

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *