Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΦΑΣΟΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΤΟΧΗΣ

27 Ιουνίου 2016  //  Από:   //  Δρόμος  //  Κανένα σχόλιο   //   936 Προβολές

Η Βαρβάρα Φασόη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος 2016 στον αγώνα αντοχής γυναικών. Η αθλήτρια του ΑΟ Ολυμπιακός Περιστερίου – Χαϊδαρίου κατέκτησε το χρυσό, στην δεύτερη μέρα τουΠανελληνίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου Ανδρών – Γυναικών, που γίνεται στην Σπάρτη.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών, διοργανώνεται από τηνΕλληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ευρώτα, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΝικηφόροςΒρεττάκος» και τον ΓΑΣ Σκάλας.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Ελένη Τσαβαρή (ΠΣ Ρόδου Μεσόγειος) και την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Μαρία Θεοχάρη (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που διοργανώνουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ποδηλασίας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία. Από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε σε πέρας μια όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση» δήλωσε ο Δήμαρχος του Δήμου Ευρώτα Ιωάννης Γ.Γρυπιώτης. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΠ Θανάσης Τερζής συμπλήρωσε: «Όλα λειτουργούν άψογα και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει έως το τέλος. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεργασία, σε όλους τους φορείς και ειδικά στον Δήμαρχο που είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας».

Η πρώτη 6άδα (27 συμμετοχής) του αγώνα αντοχής γυναικών:

  1. Φασόη Βαρβάρα (ΑΟ Ολυμπιακός Περιστερίου-Χαϊδαρίου) 3:14:04
  2. Τσαβαρή Ελένη (ΠΣ Ρόδου Μεσόγειος) 3:18:01
  3. Θεοχάρη Μαρία (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) 3:18:03
  4. Συντζανάκη Νάντια (ΠΟΧ Τάλως) 3:19:17
  5. Μαστραποστόλη Αγγελική (ΑΟ Αίολος) 3:20:17
  6. Μηλάκη Αργυρώ (ΠΟ Τρίπολης) 3:23:53
Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *