…………..Θα μας εγκαταλείψουν και οι μικροεπενδυτές

1 Αυγούστου 2016  //  Από:   //  Χωρίς κατηγορία  //  Κανένα σχόλιο   //   755 Προβολές

Το θεωρώ δεδομένο !!Και ο γράφων ως ένας μικρός επενδυτής χορηγός  , αν δεν είχε την αγάπη και τα ίδια συμφέροντα με το άθλημα θα την είχε κάνει με ”ελαφριά ” πηδηματάκια !!

Πρέπει να συνειδητοποιήσουν αθλητές , σύλλογοι , προπονητές , διοργανωτές  , αλλά και η ίδια η Ομοσπονδία  ότι δεν έχει κανένας χρήματα για πέταμα. Σήμερα που το κόστος διαφήμισης σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης είναι φτηνό  , στον αθλητισμό  επενδύουν ελάχιστοι και ελάχιστα!! Ειδικά στον χώρο μας επενδύουν , ρίχνουν χρήματα , ή πετάνε χρήματα αν  θέλετε Απειροελάχιστοι  και ελάχιστα .Κάποιοι ακόμη λιγότεροι , λίγο περισσότερα.

Για να παραμείνουν αυτοί και να μην αναγκαστούν  να επενδύσουν σε ”άλλη διαφήμιση”  , θα πρέπει να μην τους αγανακτήσουμε , πρωταρχικά , καθώς Πέρα από το ότι ΔΕΝ τους προβάλλουμε το προϊόν , πολλοί εξ ημών προβάλλουν και ανταγωνιστικά τους προϊόντα.

Φανταστείτε λοιπόν ότι ο Τάδε σύλλογος έχει χορηγό την ΦΑΓΕ και ο αθλητής λανσάρει ΜΕΒΓΑΛ επειδή τρώει τζάμπα τα γιαούρτια …..Δεν έχει λογική αυτό !!!!

Το άθλημά μας μπορεί να είναι μια ελκυστική διαφήμιση αν όλοι μαζί προσπαθήσουμε, αν στις προπονήσεις είμαστε ομοιόμορφοι ,τα κράνη είναι ίδια , οι κάλτσες , τα παπούτσια και γιατί όχι τα ποδήλατα!!

Η συμπεριφορά μας ακόμη είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι της υπεραξίας αθλήματος και αθλητών ….Ειδικά στις ελάχιστες διοργανώσεις που έχει Θεατές!!!!

Πρέπει να γίνουμε ελκυστικοί ΟΛΟΙ μας για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε έστω μικροεπενδυτές .Το άθλημα το έχει ανάγκη και πρέπει να το κάνουμε τώρα  , όλοι μαζί !!!!!!

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *