Ιδανικός προορισμός για ποδηλασία η Κύπρος

11 Ιανουαρίου 2017  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   697 Προβολές

Ιδανικό προορισμό για ποδηλασία αποτελεί η Κύπρος, σύμφωνα με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ), ο οποίος θεωρεί ισχυρά πλεονεκτήματα τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, τη μορφολογία του εδάφους, όπως και την ποικιλία οδοστρωμάτων σε σχετικά μικρές αποστάσεις.

Όπως ανέφερε ο Παντελής Ιωαννίδης, Λειτουργός Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του ΚΟΤ, στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το Cyprus Sunshine Cup 2017, το οποίο ο Οργανισμός στηρίζει διαχρονικά, το εξαιρετικό δίκτυο δευτερευόντων δρόμων που διασχίζουν την κυπριακή ύπαιθρο, αλλά και η αραιή κυκλοφορία οχημάτων στους δρόμους αυτούς, είναι δύο ακόμα παράγοντες που καθιστούν την Κύπρο ποδηλατικό προορισμό.

Γενικότερα, σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, ο ΚΟΤ αναπτύσσει πολύπλευρη δράση για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, καθώς το εν λόγω τμήμα της αγοράς είναι πολυδιάστατο, αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στον τόπο και παρουσιάζει μεγάλες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη. Ο αθλητικός τουρισμός συμβάλλει επίσης, είπε ο κ. Ιωαννίδης, στην αντιμετώπιση του μεγάλου θέματος της εποχικότητας, μέσω της αγωνιστικής πτυχής, αλλά και της προετοιμασίας ξένων ομάδων στην Κύπρο εκτός περιόδου αιχμής.

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *