Βράβευσε τους κορυφαίους η ομάδα του Ποδηλάτη

23 Ιανουαρίου 2017  //  Από:   //  Γενικά, Σωματεία  //  Κανένα σχόλιο   //   2081 Προβολές

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Κινηματοθέατρου ΑΣΤΡΟΝ η ομάδα του Ποδηλάτη , έκοψε την Βασιλόπιτα και βράβευσε τους κορυφαίους της Χρονιάς .Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ατύχημα που είχαν οι τρεις αθλητές Γεωργιάδης , Πάσχος και Ευδοκιμίδης τον Ιούλιο του 2016 στην περιοχή του Χορτιάτη , μια δύσκολη στιγμή για τους αθλητές και τις οικογένειες τους .Οι αθλητές γεροί πλέον και σκληρά προπονημένοι , είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν και πάλι τις πρώτες θέσεις στο βάθρο .

Στην γιορτή έγινε παρουσίαση των Μεταγραφών  αλλά και της ανανεωμένης προπονητικής ομάδας , που με την προσθήκη του Θωμά Μήττα και την επαναδραστηριοποιήση της Πλεσιώτης Δήμητρας , σε συνεργασίας με τον Επί πολλά χρόνια προπονητή της ομάδας Κυριακόπουλο Δημήτρη , η ομάδα στοχεύει στην ανάδειξη του αθλήματος και γιατί όχι στην Σταδιακή κατάκτηση της κορυφής .

Στην γιορτή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Κυρίζογλου που χαιρέτισε την  εκδήλωση και του απονεμήθηκε πλακέτα για την επί πολλά έτη συνεργασία με τον σύλλογο .Ο Δήμαρχος διέθεσε αίθουσα για τις συναντήσεις της ομάδας και τις συσκέψεις του Δ.Σ. .

Παρόντες στην εκδήλωση  ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜΑΘ κ. Παπαδόπουλος , ο γ.γ. Δ.Ροδακόπουλος ο Ταμίας της Ένωσης και  εκπρόσωπος της Ε.Ο.Π. κ. Κώστας Τσορτουκτσίδης και οι εκπρόσωποι των κριτών κ. Καζανίδης και Γιαννόπουλος

Παράλληλα έγινε παρουσίαση του νέου χορηγού στην Ομάδα 60’escape rooms

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *