Η απίστευτη περίπτωση ενός Κινέζου που ταξίδευε με ποδήλατο ένα μήνα σε λάθος κατεύθυνση

27 Ιανουαρίου 2017  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   599 Προβολές

Ένας άντρας στην Κίνα αποφάσισε να διανύσει μία απόσταση 1.700 χιλιομέτρων με ποδήλατο, προκειμένου να πάει στο σπίτι του για την κινέζικη Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, ύστερα από ταξίδι 30 ημερών συνειδητοποίησε πως πήγαινε προς τη λάθος κατεύθυνση.

Ο νεαρός διακινούμενος εργαζόμενος ξεκίνησε από το Rizhao τον Δεκέμβριο, με στόχο να φτάσει στην πόλη Qiqihar της Κίνας. Όπως γράφει το BBC, η τροχαία τον σταμάτησε ενώ βρισκόταν 500 χιλιόμετρα εκτός πορείας, στην επαρχία Anhui.

Δημοσίευμα της κινέζικης εφημερίδας People’s Daily ανέφερε ότι ο άντρας έμενε σε internet cafes και δεν είχε αρκετά χρήματα. Αλλά ήταν αποφασισμένος να φτάσει στο σπίτι του και έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει με ποδήλατο. Επίσης, δεν ήξερε να διαβάζει χάρτες και βασιζόταν σε περαστικούς για οδηγίες.

Η αστυνομία τον σταμάτησε επειδή βρισκόταν σε αυτοκινητόδρομο, όπου απαγορεύονταν τα ποδήλατα. Όταν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, αστυνομικοί και εργαζόμενοι στα διόδια μάζεψαν χρήματα και του αγόρασαν ένα εισιτήριο τρένου για να φτάσει στο σπίτι του

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *