Το ένα τροχαίο μετά το άλλο

1 Ιουλίου 2017  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   3692 Προβολές

Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία ατυχήματα με θύματα Ποδηλάτες .Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο φόρος αίματος είναι μεγάλος , με τους ανήλικους αθλητές να βρίσκονται στην πλειοψηφία των δυστυχημάτων .Τα τελευταία μεγάλα ατυχήματα με το θανατηφόρο του Ευσταθίου στην Καρδίτσα αλλά και του Μόδεστου από την Θεσσαλονίκη αλλά και πολλών ακόμη (Γεωργιάδης, Ευδοκιμίδης , Πασχαλόπουλος κτλπ) βάζουν σε σκέψεις πολλούς ποδηλάτες , με αρκετούς να το γυρνάν στο ασφαλέστερο βουνό (ορεινή ποδηλασία) .
Το πρόβλημα πολλαπλασιάστηκε τα τελευταία χρόνια με την χρήση των κινητών και ειδικά με την κακή συνήθεια πολλών εξ ημών να οδηγούν και να μπαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , αποσπώντας την προσοχή τους.
Μεγάλη προσπάθεια γίνεται από φορείς της Βόρειας Ελλάδας αυτή την περίοδο προκειμένου να βρεθούν χρήματα για να καλυφθεί το κόστος για τις φυσιοθεραπείες του Αθλητή του ΒΑΟ Καπινά Μοδεστου .Υπάρχει αρ. Λογαριασμού για καταθέσεις χρημάτων ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ
Iban GR6301102100000021047196890
EUROBANK
Iban
GR2102600370000090200068201
Αιτιολογία κατάθεσης :Μοδεστος Καπινας
Παράλληλα αυτή την Δευτέρα διοργανώνεται event- χορηγία .Στο hair Contruction by Sofia , μπορειτε να κουρευτείτε με το σύνολο των χρημάτων να διατίθεται για τις φυσιοθεραπείες του αθλητή.Παράλληλα ετοιμάζεται ποδηλατική δράση τέλη Σεπτεμβρίου ….

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *