Παραιτήθηκε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος από την Ε.Ο.Π.

1 Αυγούστου 2017  //  Από:   //  Γενικά, Δελτία Τύπου  //  Κανένα σχόλιο   //   594 Προβολές

Με κοινοποίηση της επιστολής που απέστειλε στην Ε.Ο.Π. , ανακοίνωσε την παραίτησή του από μέλος του Διοικητικού συμβουλίου ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ.Βασίλης Διαμαντόπουλος .Ο μετριοπαθείς παράγοντας όπως αναφέρει στην επιστολή που παραθέτουμε παρακάτω , παραιτείτε λόγω της αδυναμίας συνεννόησης
Αναλυτικά η επιστολή :
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ε.Ο.Π.

ΠΡΟΣ :
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
Κύριε Πρόεδρε αγαπητά μέλη
Με μεγάλη μου λύπη και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, υποβάλλω αμετάκλητα την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την παραίτηση είναι η συστηματική , συνεχής και αδιάλειπτη απαξίωση εμού του ιδίου αλλά και του οργάνου γενικότερα, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου. Ως επικεφαλής της μειοψηφίας μαζί με τους άλλους δύο συναδέλφους για δέκα μήνες προσπαθήσαμε να υπάρξει η πολυπόθητη συνεννόηση μεταξύ όλων των παραγόντων εντός και εκτός του Δ.Σ. , με πρωταρχικό στόχο την αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το άθλημα. Δυστυχώς δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική ανταπόκριση από πλευράς σας.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβρη του παρελθόντος έτους, από το πρώτο μόλις Δ.Σ. δείξαμε τις προθέσεις μας για την στάση που θα κρατούσαμε και την συνεργασία που επιδιώκαμε. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, κάνοντας τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη του αθλήματος να είμαστε συγκαταβατικοί και να στηρίζουμε την ενότητα την διαφάνεια και την αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπήρχε όμως από πλευράς της πλειοψηφίας πλήρης ενημέρωση και διαφάνεια, παρά όπως προανέφερα, τα πολύ σοβαρά και δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε , όπως το οικονομικό, οι Εθνικές ομάδες και η ασφάλιση των αθλητών μας.
Ελπίζω με την αποχώρηση μου και την αντικατάσταση μου με το αναπληρωματικό μέλος της παράταξης μας η συνέχεια της θητείας αυτού του Δ.Σ. να είναι ποιο παραγωγική και δημιουργική.
Αποχωρώντας από μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. πρώτα και κύρια αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία τους αθλητές και τους γονείς τους για την προσπάθεια και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά και κρατούν το άθλημα ζωντανό, τους δύο συναδέλφους μου κκ Γεωργίου Ιάκωβο και Τσοπούρογλου Σάββα για την άψογη συνεργασία και την ανοχή που έδειξαν, στην προσπάθεια για συνεννόηση όλων των παραγόντων και της ήπιας προσέγγισης όλων των θεμάτων. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι μπορεί να μην ήταν τελικά επιτυχής αυτή η προσπάθεια αλλά ένας σπόρος που πέφτει ποτέ δεν πάει χαμένος, θα έλθει η ώρα που θα καρποφορήσει. Τέλος να ευχαριστήσω και το προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλει κάτω από αντίξοες συνθήκες
Εφεξής ως απλό μέλος της οικογένειας της ποδηλασίας, θα στηρίζω κάθε πρόταση που θα έχει ως σκοπό την προαγωγή του αθλήματος , κάτι που εξάλλου έπραττα πάντα, στα 46 χρόνια ενασχόλησης μου με το άθλημα της ποδηλασίας, ως αθλητής προπονητής και παράγοντας. Εύχομαι και ελπίζω η σημερινή κρίση να γίνει κίνητρο για αναδιοργάνωση και επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σας.
Το μέλος του Δ.Σ.
Βασίλης Διαμαντόπουλος

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *