2η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ «ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ»

3 Νοεμβρίου 2017  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   725 Προβολές

Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη ποδηλατοδρομία με μήνυμα «Ποδήλατο για το Διαβήτη», που διοργανώθηκε πέρσι για πρώτη φορά με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 ποδηλατών η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη θα διοργανώσει και φέτος ποδηλατοδρομία, με στόχο την ενίσχυση του μηνύματος για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση.
Η ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και ώρα 13:00. Διαδρομή: (αφετηρία) Makedonia Palace – Μέγαρο Μουσικής – Λ. Πύργος – Makedonia Palace.
Στην ποδηλατοδρομία θα συμμετάσχουν ποδηλατικοί σύλλογοι, σύλλογοι διαβητικών και όποιος άλλος επιθυμεί. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους. Εγγραφές γίνονται στο: www.livemedia.gr/31podilato 
Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη καλεί τους ποδηλατικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα να στείλουν ηχηρό μήνυμα διοργανώνοντας την ίδια μέρα μία διαδρομή για τους δικούς τους ανθρώπους με Διαβήτη, με τη συμμετοχή ατόμων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *