Εγγραφές για το «Bike Odyssey 2018 – Pindos Cross Country»

30 Νοεμβρίου 2017  //  Από:   //  Mountain Bike, Ειδήσεις / Νέα / Άρθρα  //  Κανένα σχόλιο   //   739 Προβολές

Πρόκειται για μία «οδύσσεια» Mountain Bike, διάρκειας οκτώ ημερών και συνολικής διαδρομής 620 χιλιομέτρων – Περνά από 5 περιφέρειες, 8 νομούς και 57 χωριά του ορεινού όγκου της Πίνδου
Στην τελική ευθεία για το επίσημο άνοιγμα των συμμετοχών (τα μεσάνυχτα της 30ης Νοεμβρίου, ξημερώματα της 1ης Δεκεμβρίου), μπαίνει ο μεγάλος διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας «Bike Odyssey 2018 – Pindos Cross Country».

Πρόκειται για μία «οδύσσεια» Mountain Bike, διάρκειας οκτώ ημερών και συνολικής διαδρομής 620 χιλιομέτρων. Η διοργάνωση περιλαμβάνει και δύο επιμέρους τριήμερους αγώνες, τον «Bike Odyssey North» και τον «Bike Odyssey South», στην αρχή και στο τέλος του οκταήμερου αντίστοιχα.

Είναι ο μοναδικός του είδους του στην Ελλάδα, πιο μεγάλος και πιο δύσκολος από οποιοδήποτε άλλο σχετικό με το mountain bike και ένας από τους πιο σκληρούς στην ορεινή ποδηλασία παγκοσμίως.

Το «Bike Odyssey 2018 – Pindos Cross Country» περνά από 5 περιφέρειες, 8 νομούς και 57 χωριά του ορεινού όγκου της Πίνδου, διασχίζει πανέμορφες περιοχές και έχοντας αφετηρία στις 17 Ιουνίου του 2018 τη Σμίξη Γρεβενών, τερματίζει στη Ναύπακτο στις 24 Ιουνίου.

Σε κάθε τερματικό σταθμό, διοργανώνονται σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ το «Bike Odyssey 2018 – Pindos Cross Country» είναι ταυτόχρονα και μία τουριστική ατραξιόν, καθώς αναδεικνύει σε όλο τον κόσμο τις φυσικές ομορφιές και τον πλούτο της ορεινής Ελλάδας, συμβάλλοντας στην καθιέρωσή του ως τουριστικού προορισμού

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *