Επιστολή για τους λόγους παραίτησης του Π. Πριστούρη

17 Ιανουαρίου 2018  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   726 Προβολές

Με επιστολή προς τα σωματεία ο Πρώην πλέον πρόεδρος της Ε.Ο.Π Παναγιώτης Πριστούρης εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του από την προεδρία .Στην σύντομη επιστολή του δίνει την δική του ερμηνεία για την χρηματοδότηση και εύχεται ο νέος πρόεδρος να φέρει την χρηματοδότηση που υποσχέθηκε
Αναλυτικά η Επιστολή :
”Με λύπη και μετά από έντονο προβληματισμό κατέληξα στην απόφαση παραίτησης μου από πρόεδρος της ΕΟΠ.
Πιστεύω ότι στον ένα χρόνο διοίκησης, καταφέραμε εγώ και οι συνεργάτες μου, να κρατήσουμε το άθλημα ζωντανό στο μετρό βέβαια που επέτρεπαν τα οικονομικά δεδομένα.
Είχα την διαβεβαίωση της πολιτείας, ότι θα υπάρξει χρηματοδότηση της ομοσπονδίας μας, έτσι ώστε να αποπληρωθεί το πρόστιμο στην εφορία που αφορά οικονομικές χρήσεις 2003-2004, και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός ενόψει προ ολυμπιακής χρονιάς.
Παρότι οι εντολές χρηματοδότησης υπογράφηκαν τελικά, από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στις 15/12, τα χρήματα δεν εκταμιεύτηκαν εώς σήμερα , για άγνωστους ακόμη λόγους.
Επιστολές μας με ερωτήματα για την μη χρηματοδότηση της Ε.Ο.Π. παραμένουν αναπάντητες εώς σήμερα.
Μετά από όλα αυτά υπέβαλα την παραίτηση μου από την θέση του προέδρου, παραμένοντας απλό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, για να μην δημιουργήσω πρόβλημα λειτουργίας της ομοσπονδίας μας.
Εύχομαι και ελπίζω ο νέος πρόεδρος, να οδηγήσει την Ε.Ο.Π. σε ήρεμα νερά και εν τέλει να χρηματοδοτηθεί η ομοσπονδία μας, όπως και δεσμεύθηκε ότι έχει τον τρόπο να το κάνει.”

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *