Κύπελλο Β.Ελλάδος διοργανώνει η ΕΠΣΜΑΘ σε συνεργασία με τα σωματεία της

17 Ιανουαρίου 2018  //  Από:   //  Γενικά, Δελτία Τύπου  //  Κανένα σχόλιο   //   984 Προβολές

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης έχοντας στόχο την αναβάθμιση των διασυλλογικών αγώνων της περιφέρειάς της, για το 2018 θεσπίζει το ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. συμπεριλαμβάνοντας όλους τους διασυλλογικούς αγώνες των σωματείων της δύναμής της ως αγώνες Κυπέλλου Δρόμου και ΜΤΒ, ανά κατηγορία.
Η βαθμολογία που θα ισχύσει είναι:
1ος 25 βαθμοί
2ος 20 »
3ος 15 »
4ος 10 »
5ος 8 »
6ος 5 » Τερματίσαντες: 2 βαθμοί
Ο αθλητής που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς μετά την ολοκλήρωση των αγώνων Κυπέλλου βάση της παραπάνω βαθμολογίας θα λάβει τον τίτλο του Κυπελλούχου, χωριστά για κάθε μια κατηγορία.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας ο τίτλος θα απονεμηθεί σε αυτόν που θα έχει τις περισσότερες πρώτες θέσεις, ακολούθως δεύτερες κ.ο.κ.
Αθλητές που δεν ανήκουν σε σωματεία της ΕΠΣΜΑΘ δεν θα βαθμολογούνται.
Τέλος θα ανακηρύσσεται και Κυπελλούχος ομάδα ο Σύλλογος που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο σύνολο βαθμών από τη βαθμολόγηση των τριών καλύτερων αθλητών του στο Κύπελλο του συγκεκριμένου αγωνίσματος. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα λαμβάνονται υπόψη τα μετάλλια που κατέκτησε η κάθε ομάδα και τέλος το πλήθος των καλύτερων θέσεων.
Τα Σωματεία υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας των αγώνων και το αργότερο εντός 3 ημερών να αποστέλλουν στην Ένωση τα φύλα αγώνων αλλά και τα αποτελέσματα εγγεγραμμένα σε φύλλο excel.
Αγώνες που δεν θα έχουν την έγκριση της ΕΟΠ, καθώς και φύλλα αγώνων άκυρα δεν θα μετρήσουν στο Κύπελλο.

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *