Στα χαρακώματα ΕΠΣΜΑΘ με Ε.Ο.Π.

24 Ιανουαρίου 2018  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   485 Προβολές

Μια περίεργη απόφαση της Ε.Ο.Π. , ως απάντηση – απόφαση , στην επιστολή που απέστειλαν τα σωματεία ΒΕΛΟΣ , ΑΕΡΡΩΠΟΣ και ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΕΡΡΩΝ , δημιούργησε αναστάτωση στην Βόρεια Ελλάδα .

Ποιο συγκεκριμένα η Έ.Π.Σ.ΜΑ.Θ. αποφάσισε την καταβολή παραβόλου για την συμμετοχή στα πρωταθλήματα Μακεδονίας Θράκης ,Αξίας 1,6€ τον μήνα ανά αθλητή.Μία κίνηση απόρροια της αδυναμίας της Ομοσπονδίας να επιχορηγηθεί και να επιχορηγήσει. Με την καταβολή του ποσού στα ταμεία της Ένωσης υπολογίζεται ότι θα εισέρχονταν περίπου 10.000 κάτι που θα δημιουργούσε όλες τις οικονομικές προϋποθέσεις για βιώσιμη και αναπτυξιακή την πορεία της ποδηλασίας στην Βόρεια Ελλάδα

Το περίεργο της απόφασης της Ε.Ο.Π. που εκ των πραγμάτων είναι Άσχετη και Άκυρη , είναι ότι αναφέρεται για παράβολο έναντι έκδοσης Δελτίου , κάτι που δεν ισχύει μιας που τα Δελτία μπορούν να εκδοθούν και δεν χρειάζεται αποδεικτικό από την ΕΠΣΜΑΘ .Επίσης εκ των κανονισμών επιτρέπεται η καταβολή παράβολου για την συμμετοχή στους αγώνες !!!

Αποτέλεσμα αυτών είναι τα μέλη της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ να ”ανέβουν στα κάγκελα” για την απίστευτη απόφαση αλλά και για την μη επικοινωνία για ενημέρωση , πριν την απόφαση με την Ε.Ο.Π. .

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *