Βράβευσε τους πρωταθλητές της η Τ.Ε.Κ.Ε.

29 Ιανουαρίου 2018  //  Από:   //  Γενικά, Δελτία Τύπου, Ειδήσεις / Νέα / Άρθρα  //  Κανένα σχόλιο   //   551 Προβολές

To Σάββατο 27/01/2018 η Ποδηλατική Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας πραγματοποίησε την κοπή πίτας στο ξενοδοχείο «Metropol». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές, προπονητές, μέλη, παράγοντες και φίλοι της ποδηλασίας από όλα τα σωματεία της Κεντρικής Ελλάδας: τον Ποδηλατικό ΑΣ ΠΗΝΕΙΟ, τον Ποδηλατικό Γ.Σ. Λάρισας, τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων, τον Ποδηλατικό ΑΣ ΑΣΚΗΠΙΟ, τον Ποδηλατικό Όμιλο Βόλου, τον Ποδηλατικό Σύλλογο ΑΚΡΑΤΟ,τον Ποδηλατικό Όμιλο Λάρισας, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λαμίας Αθ. Διάκο και τον Ποδηλατικό Σύλλογο Άμφισσας ΖΕΥΣ.
Tιμήθηκαν όλοι οι αθλητές που βρέθηκαν στις πρώτες έξι θέσεις σε Πρωταθλήματα της ΤΕΚΕ, σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Διεθνής διοργανώσεις στα αγωνίσματα δρόμου, ΜΤΒ και πίστας, οι τρεις πρώτοι Σύλλογοι( ο ΠΓΣ Λάρισας, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Ζευς ) στη βαθμολογία της Πανελλήνιας κατάταξης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λάρισας που στηρίζουν όλες τις ποδηλατικές διοργανώσεις.
Ο Πρόεδρος και το Δ/Συμβούλιο της ΤΕΚΕ στάθηκαν ιδιαίτερα ενωτικοί στα μηνύματά τους, παρουσίασαν τους στόχους της Τοπικής Επιτροπής και ευχήθηκαν επιτυχίες και νίκες για τον κάθε αθλητή και αθλήτρια της Κεντρικής Ελλάδας, ενώ έγινε ταυτόχρονη προβολή φωτογραφικού υλικού από όλες τις ομάδες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΚΕ ευχαριστεί θερμά τον τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Kο Αγοραστό, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κο Παιδή Αθανάσιο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο του Αθλητικού Τομέα του Δήμου Λαρισαίων Κων/νο Κο Κωσταρόπουλο Γιώργο, που βρίσκονται πάντα αρωγοί στις προσπάθειες και τις διοργανώσεις των τοπικών Σωματείων και της ΤΕΚΕ. Ευχαριστεί ακόμα τους εκπρόσωπους από τα Σωματεία της Θεσσαλίας και όλους τους παραβρισκόμενους αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Το Δ/κό Συμβούλιο εύχεται η νέα χρονιά να στεφθεί με πολλές επιτυχίες, διακρίσεις και νίκες των αθλητών, εύχεται μια όμορφη αγωνιστική χρονιά με πραγματοποίηση των στόχων για τον καθένα ξεχωριστά. Ευχή και στόχος η υγιής άμιλλα και ο υγιής συναγωνισμός, οι υγιείς σχέσεις μεταξύ όλων των αθλητών

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *