13ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου 24/6/2018

14 Ιουνίου 2018  //  Από:   //  Δρόμος  //  Κανένα σχόλιο   //   1067 Προβολές

Για 13η Χρονιά Ο Aιμοδοτικός σύλλογος Σερβίων οι Άγιοι Ανάργυροι , η κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Σερβίων Βελβεντού , η περιφερειακή Ενώτητα Κοζάνης , ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης και Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ , με την υποστήριξη της διοργανώνει τον Γύρο Πολυφύτου 52 χιλιομέτρων για κατηγορίες Open

Ανδρών :Μέχρι 18 , 18+ , 30+, 40+ , 50+ , 60+
Γυναικών : 18+ , 40+
Οι αθλητές μέχρι 18 πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση γονέα

Δηλώσεις συμμετοχής Στο Racesystem.gr , μέχρι και 18 Ιουνίου 2018

Παράβολο συμμετοχής 10€ και καταβάλετε στον Λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 493/296008-75 Με δικαιούχο τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σερβίων .

ΓΕΝΙΚΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΑΡΘΡΟ 1: Ο Ποδηλάτης διοργανώνει το Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου 2018 52 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Πνευματικό Κέντρο Σερβίων, και ώρα έναρξης 10:00.
ΑΡΘΡΟ 2: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.
ΑΡΘΡΟ3: Μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αθλητής είναι υγιείς και μόνο με ποδήλατο Δρόμου
ΑΡΘΡΟ 4: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .
ΑΡΘΡΟ 7: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.
3. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
4. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
5. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.
6: Έπαθλα Βραβεύσεις
1ος Νικητής Κύπελλο Χρυσό Μετάλλιο
2ος » Αργυρό Μετάλλιο
3ος » Χάλκινο Μετάλλιο

Πληροφορίες : 6975588590 email :[email protected]

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *