Εγκαταλήφθηκαν οι αθλητές του Θράκα από την διοίκηση

12 Σεπτεμβρίου 2018  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   327 Προβολές

Ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της ομάδας του Θράκα Ιππέα . Ο Ακριτικός σύλλογος που τα τελευταία χρόνια ενεργοποιήθηκε και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο , παίρνοντας μεταγραφές από πολλούς συλλόγους και έχοντας επιλέξει για προπονητή τον Γιάννη Ταμουρίδη , έναν αθλητή ίνδαλμα με τεράστιες εμπειρίες , δείχνει να έχει διοικητικό πρόβλημα.

Η »βόμβα» έσκασε στα χέρια του προπονητή και των αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πίστας που όπως φαίνεται και απο σχετική ανάρτηση του Γιάννη Ταμουρίδη , προπονητής και αθλητές αφέθηκαν στην τύχη τους .

Ποιο συγκεκριμένα η ανάρτηση
»Όταν πριν από 10 μέρες ξεκινήσαμε να κατέβουμε στην Αθήνα για προετοιμασία με τους χειρότερους οιωνούς και την αδικαιολόγητη εγκατάλειψη της ομάδας κανείς δεν περίμενε ότι θα ανεβαίνατε στο βάθρο κατακτώντας 4 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας. Αποδείξατε ότι είστε μαχητές και κανένα εμπόδιο δεν είναι δυνατότερο από τη θέληση και την προσπάθεια που καταβάλατε για να φτάσετε μέχρι εδώ. Νιώθω περήφανος που δικαιώσατε πάνω απ’ όλα τους εαυτούς σας, τους γονείς σας κι εμένα προσωπικά!- Γιάννης Ταμουρίδης »

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *