Συνδυάζω + Μετακινούμαι… με φαντασία Στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης

20 Σεπτεμβρίου 2018  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   390 Προβολές

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με θέμα : την Πολυτροπικότητα στη μετακίνηση, που διοργανώνεται από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος μας έχει προγραμματίσει δράσεις με τίτλο: «Συνδυάζω, μετακινούμαι με φαντασία».
Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε, είτε με το ποδήλατό σας είτε χωρίς, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 18:00-21:00 σε τμήμα της κεντρικής οδού Χαλκίδη, ξεκινώντας από την πλατεία Επταλόφου. Οι εκδηλώσεις μας περιλαμβάνουν δράσεις όπως: ποδηλατοπορεία, παρέλαση κρουστών, παιχνίδια, ζωγραφική για παιδιά, θεατρική παράσταση δρόμου, πίστα ποδηλατικών δοκιμασιών, γνωριμία με το ηλεκτρικό ποδήλατο κ.ά.
Στις 18.30 θα ξεκινήσει η ποδηλατοπορεία μας και θα συνεχιστεί με ασφάλεια στην πόλη με σημείο έναρξης και τερματισμού την πλατεία Επταλόφου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη συμβολή των οδών Λεωφ. Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου θα υπάρξει συνάντηση με τις αντίστοιχες Ποδηλατοπορείες των Δήμων Παύλου Μελά και Κορδελιού Ευόσμου.
Επίσης σας καλούμε να συμμετάσχετε σε μια ακόμη δράση μας με τίτλο: «Πρόκληση Κοινωνικής Ποδηλασίας» (Social Biking Challenge) και στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Κοινωνικής Ποδηλασίας «Thessaloniki WEST» που διοργανώνουμε από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με τους Δήμους Παύλου – Μελά, Κορδελιού – Ευόσμου και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Παίρνουμε το ποδήλατό μας, συγκεντρώνουμε πόντους – χιλιόμετρα, αυξάνουμε τις πιθανότητες να είμαστε νικητές του διαγωνισμού!
Ποδηλατούμε σε 3 φάσεις: 1η φάση, 16-22 Σεπτ. σε ομάδες των 4 ατόμων, 2η φάση, 23-29 Σεπτ ατομικά και 3η φάση 30 Σεπτ-6 Οκτ. σε ζεύγη. Οι νικητές της κάθε φάσης θα κερδίσουν από ένα ποδήλατο, ενώ θα δοθούν στο τέλος κάθε φάσης (κατόπιν κλήρωσης), συνολικά 30 αξεσουάρ ποδηλάτου (κράνη, σετ από φωτάκια, πολυεργαλεία ποδηλάτου). Επιπλέον βραβεία θα κερδίσουν οι νικητές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης.
Τα έπαθλα είναι μια ευγενική χορηγία της ΕΔΑΘΕΣΣ, Εταιρείας διανομής αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες των τριών Δήμων και να επιλέγετε το λογότυπο του SocialBiking, ή να επικοινωνήσετε άμεσα μέσω email ή τηλεφωνικά στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, www.ampelokipi-menemeni.gr , email: [email protected], τηλέφωνο: 2313 300 953.

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *