Αναδιάρθρωση διοικητικού συμβουλίου στην Ε.Ο.Π.

5 Ιανουαρίου 2019  //  Από:   //  Γενικά  //  1 σχόλιο   //   1365 Προβολές

Σε αναδιάρθρωση του Διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η διοίκηση της Ε.Ο.Π. Ουσιαστικά η αναδιάρθρωση ήρθε μετά από μια σειρά ενεργειών ,που προέκυψαν μετά την νέα ρήξη που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο παρατάξεων.Οι δύο παρατάξεις μετά από μια μακρά περίοδο αντιμαχιών και αφού η διοίκηση που εκλέχθηκε από τα σωματεία με τον Παναγιώτη Πριστούρη να ηγείται και ενώ αλλάχθηκε δύο φορές πρόεδρος μήπως και επιχορηγηθεί η Ε.Ο.Π. από το Κράτος , τελικά προχώρησαν σε συνδιοίκηση οι δύο παρατάξεις (μετά από παρένεση και του υπουργείου λένε οι πληροφορίες) .Τα σύννεφα δεν άργησαν να φανούν στον ορίζοντα και παρά την ηρεμία που επικρατούσε , οι γνωρίζοντες πράγματα , απλά ανέμεναν την ημέρα που οι μάχες θα ξανάρχιζαν !!!
Μετά από παραιτήσεις από νευραλγικά πόστα ,που κατείχαν τα μέλη της Ποδηλασίας Ξανά (Παπάζογλου από Τεχνική Επιτροπή , Διαμαντόπουλος απο Έφορος Εθν.Ομάδας κτλπ ) την Κυριακή που μας πέρασε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε αναδιάρθρωση με κεντρική θέση να είναι αυτή του Ταμεία που κατείχε ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του Π.Γ.Σ. Λάρισας , Σάββας Τσοπούρογλου .Η διοίκηση πρότεινε για ταμεία τον Bαξεβανίδη Παναγιώτη και η αντιπολίτευση (Ποδηλασία Ξανά) τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της Ε.Ο.Π. κ. Θανάση Τερζή .Η ψηφοφορία ανέδειξε τον πρώτο να πλειοψηφεί με 6 έναντι 5 που έλαβε ο εκλεκτός της αντιπολίτευσης.

Μένει να δούμε αν θα ξαναζήσει το άθλημα πολεμικές στιγμές παρόμοιες με του πρόσφατου Παρελθόντος εις βάρος αθλητών και σωματείων , μένει να δούμε αν αυτή η διοίκηση είναι σε θέση να δώσει στο άθλημα αναπτυξιακή προοπτική

Σχετικά με τον Συντάκτη:

1 Σχόλιο to “Αναδιάρθρωση διοικητικού συμβουλίου στην Ε.Ο.Π.”
  • TM
    5 Ιανουαρίου 2019 - Απάντηση

    Ψήφισαν Τερζή αυτοί που τόσα χρόνια έλεγαν τόσα χρόνια πόσο επικίνδυνος είναι για το άθλημα;

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *