Με δυνατές μάχες και ανατροπές το 1ο Στάδιο του BikeOdyssey 2019.

18 Ιουνίου 2019  //  Από:   //  Mountain Bike  //  Κανένα σχόλιο   //   213 Προβολές

Από ενδιαφέρουσες μονομαχίες, ακραίες καιρικές συνθήκες, απρόοπτα και κακοκαιρία σημαδεύτηκε το 1ο Στάδιο του BikeOdyssey 2019. Στον 9ήμερο αγώνα είχαμε μία δυνατή μονομαχία ανάμεσα στις ομάδες AVRA και BikeBoard.at, με τους δεύτερους να αντιμετωπίζουν τεχνικό πρόβλημα μετά το 2οcheckpoint και τους πρώτους να το εκμεταλλεύονται και να κερδίζουν για τους ίδιους τη μπλε φανέλα του πρωτοπόρου.
Στο Βόρειο 4ήμερο αγώνα οι δύο ομάδες της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας πραγματοποίησαν δυναμικές εμφανίσεις και απέκτησαν μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους αθλητές του βόρειου 4ήμερου αγώνα.
Πιο κάτω από αυτούς είχαμε πάλι μάχη για την κατάκτηση της 1ης θέσης, με την ομάδα Nolifers να κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία Open των αθλητών του Βόρειου 4ήμερου αγώνα για λίγα μόλις δευτερόλεπτα!
Ειδικότερα, οι ομάδες που πάλεψαν εξαρχής για την κατάκτηση της 1ης θέσης ήταν η ομάδα AVRA των Σουβατζόγλου Γρηγόρη και Κουρμπέτη Ανέστη και η ομάδα Bikeboard.at των ReneReidinger και ChristianMeyer.Τελικά πρώτη τερμάτισε η ομάδα AVRA, με διαφορά άνω των 20 λεπτών από τους δεύτερους SCHC TEAM POLLAND των BaranMarcin και FidytekTomasz.
Οι αθλητές της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας πραγματοποίησαν μία πολύ δυναμική εμφάνιση και έδειξαν από την αρχή ότι τους χωρίζει μία μεγάλη απόσταση από τους υπόλοιπους αθλητές του 4ήμερου αγώνα.
Hεκδήλωση αποτελείσυνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και τον ΟΠΑΣΤΕ – Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *