Με νέους πρωταγωνιστές και ελπιδοφόρες εμφανίσεις η 6η μέρα του BikeOdyssey 2019!

21 Ιουνίου 2019  //  Από:   //  Mountain Bike  //  Κανένα σχόλιο   //   583 Προβολές

Με μεγάλο στιγμιότυπο την άφιξη των αθλητών του Νότιου 4ήμερου αγώνα ολοκληρώθηκε η 6η μέρα του BikeOdyssey 2019.
Ο σημερινός αγώνας αποτελούσε ένα από τα πιο ξεχωριστά στάδια της διοργάνωσης, καθώς επρόκειτο για έναν αγώνα ομαδικής χρονομέτρησης, μεγέθους 6 χιλιομέτρων κατά προσέγγιση, στα σοκάκια και περιμετρικά του γραφικού χωριού του Κρικέλλου.
Παράλληλα, η άφιξη των αθλητών του Νότιου 4ήμερου αγώνα προσέδωσε μία φρέσκια πνοή, καθώς προστέθηκαν νέες ομάδες και πρωταγωνιστές που αναμένεται να προσδώσουν και άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα που ξεχώρισε με την απόδοσή της, ήταν η Ελληνική Εθνική Ομάδα, η οποία έλαβε μέρος στον αγώνα με δύο ομάδες, αυτές των Περικλή Ηλία και Αντωνιάδη Δημήτρη από τη μία, και του ΜόλλαΑμέτ Αλή Όγλου και Τσορτουκίδη Ηλία από την άλλη. Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν πολύ δυναμικές εμφανίσεις και τερμάτισαν με εμφανώς καλύτερο χρόνο από όλες τις υπόλοιπες ομάδες του αγώνα!
Η Εθνική Ομάδα θα λάβει μέρος και στο Νότιο 4ήμερο αγώνα, και αναμένεται να αφήσει το αποτύπωμά της και στο 2ο σκέλος της φετινής διοργάνωσης

Πλέον όλοι αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τον αυριανό αγώνα, αφενός για να γνωρίσουμε καλύτερα του αθλητές του Νότιου 4ήμερου αγώνα, αφετέρου για τις μάχες που θα πραγματοποιηθούν για το καλύτερο πλασάρισμα στη Γενική Κατάταξη στον 9ήμερο αγώνα

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *