Ποδηλασία με το βλέμα στο μέλλον στην διευρυμένη Τ.Ε.

12 Ιανουαρίου 2020  //  Από:   //  Γενικά  //  Κανένα σχόλιο   //   365 Προβολές

Mε συμμετοχή μελών των τεχνικών επιτροπών , των τοπικών επιτροπών και Ενώσεων , εφόρων Εθνικών Ομάδων , προπονητών εθνικών ομάδων αλλά και μελών του διοικητικού συμβουλίου διεξήχθει με μεγάλη επιτυχία η διευρυμένη Τεχνικη επιτροπή για δεύτερη φορά .Επισημοποιήθηκαν αποφάσεις της προϋγούμενης συνεδρίασης , αλλά και τέθηκαν θέματα που σχεδόν στο σύνολό τους υπήρχε σχεδόν απόλυτη ταύτηση .Δημιουργεί ελπίδα για το μέλλον της ποδηλασίας η συνεδρίαση τόσο σημαντικών ΕΝΕΡΓΩΝ ανθρώπων της ποδηλασίας , σε ένα τραπέζι για την οργάνωση Αγωνιστικών και όχι μόνο θεμάτων της ποδηλασίας .Στην συνεδρίαση ανακοινώθηκαν μεταξύ άλλων, παρόντων του Προέδρου της Ε.Ο.Π. ,του Γενικού Γραμματεά , του Αντιπροέδρου και Δύο μελών του διοκητικού συμβουλίου , η Οργάνωση σχολής προπονητών και Κριτών μέσα στο 2020 , σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς , καθώς και απαίτηση του συνόλου του σώματος της ένταξης της Κατηγορίας Παίδων και κορασίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα eliminator με την σύμφωνη γνώμη και των μελών του συμβουλίου που παρεβρίσκονταν στο τραπέζι .
Παράλληλα έγινε ενημέρωση για τον σχεδιασμό και τις προτάσεις που έγιναν απο φορείς και δήμους για την διοργάνωση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων , με την 1η Φεβρουαρίου να είναι καταλλητική ημερομηνία για την κατάθεση προτάσεων για την ανάλυψη των διοργανώσεων.
Οι εθνικοί μας προπονητές ενημέρωσαν για το πλάνο και τον σχεδιασμός προκειμένου να έχουμε πρόκριση και στην Ορεινή Ποδηλασία στην Ολυμπιάδα καθώς και τον σχεδιασμό με βλέμα στην Ολυμπιάδα του 2024 !!!
Έγιναν σειρά προτάσεων προκειμένου να μπουν σε διαβούλευση για την επόμενη Συνεδρίαση της Διευρυμένης Τεχνικής επιτροπής. Είναι δε τόσο ευρύ το φάσμα των μετεχόντων στην Διευρυμένη που δύσκολα αποφάσεις της μπορούν να αμφισβητηθούν .

Σχετικά με τον Συντάκτη:

Αφήστε το σχόλιό σαςΣυμπλήρωσε την εξίσωση: *